логін / реєстраціяMenu

Прокуратура у залі суду оголошує про нову підозру виправданим у «справі 2 травня» в Одесі

18.09.2017 | tyzhden.ua

Виправданим у справі про події 2 травня 2014 року в Одесі прокуратура оголошує про підозру за ст. 110 КК України (сепаратизм). Про це повідомляє місцеве одеське видання «Таймер».

Зазначається, що наразі оголошують про підозру Сергію Долженкову, скоріш за все, аналогічні підозри оголосять і іншим з їхньої п’ятірки, яка перебувала у СІЗО.

«Про підозрі в сепаратизмі також повідомили Мєфьодову», – повідомляє видання.

Нагадаємо, в Одесі 2 травня 2014 року відбулися сутички між сепаратистами та проукраїнськими активістами, які намагалися пройтися ходою на підтримку єдності України. В результаті сутичок та пожежі в Будинку профспілок загинули 48 осіб. Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були організовані й навмисне сплановані.

18 вересня суд оголосив вирок 19 проросійським активістам, п’ятеро з яких перебувають у СІЗО, це – Сергій Долженков, Сергій Корчинський, Владислав Романюк і громадяни Росії Євген Мефьодов і Максим Сакаулов. Іллічівський міський суд (Чорноморськ, Одеська область) визнав невинними обвинувачених у масових заворушеннях у справі про події 2 травня 2014 року у частині подій на Грецькій площі.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація