логін / реєстраціяMenu

За підозрою в хуліганстві судитимуть двох миколаївських правоохоронців

06.08.2020 | ПК

Прокуратура Миколаївської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох поліціянтів за фактом вчинення ними хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України), – повідомляє пресслужба прокуратури області.

За даними слідства, 21 березня цього року в одному з дворів у Центральному районі Миколаєва, старший інспектор взводу і старшина групи логістики, матеріально-технічного забезпечення і зв’язку роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішили справити природні потреби у автомобіля «Chevrolet Aveo».

Двоє громадян, які спостерігали за ними з балкону будинку, зробили їм зауваження, на що правоохоронці відповіли нецензурною лайкою і вимагали, щоб ті вийшли на вулицю. Коли один з громадян вийшов, поліціянти почали його бити. Після того, як потерпілий спробував втекти, правоохоронці зробили не менше трьох пострілів з «Форт-14Р» калібру 9 мм.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація