логін / реєстраціяMenu

Суд арештував третього підозрюваного в убивстві 5-річного Кирила Тлявова

18.07.2019 | «Проти катувань»

Сьогодні, 18 липня, суд арештував третього підозрюваного у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому Київської області, – повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.

Фото: «Факты»

Вчора, 17 липня, оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї) 16-річному неповнолітньому, який також стріляв у місцевості, де перебував 5-річний хлопчик.

Суд задовольнив клопотання прокурора та залишив підозрюваного під вартою строком на 60 діб.

Повідомлялося, що під час досудового розслідування обставин смерті 5-річного Кирила Тлявова встановлено, що на місці злочину під час хуліганської стрільби перебувало четверо осіб. З них – двоє працівників поліції, яким раніше оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та двоє цивільних осіб, у тому числі неповнолітній.

Усі вони перебували на території домоволодіння одного із підозрюваних, де стріляли з вогнепальної зброї по мішенях. Внаслідок одного з пострілів дитина отримала смертельне поранення.


Нагадаємо, як установило слідство, 31 травня десь о 13:00 двоє поліціянтів Переяслав-Хмельницького відділу Національної поліції – Петровець і Приходько – разом із невстановленими особами під час відпочинку, вживаючи алкогольні напої, вирішили постріляти по металевих банках та інших предметах з невстановленої вогнепальної зброї. Розважалися правоохоронці в місцевості, де могли бути сторонні особи. Приблизно о 15:30 хтось зі стрільців влучив у 5-річного Кирила Тлявова.

Хлопчика з тяжкою відкритою проникливою черепно-мозковою травмою доставили до реанімаційного відділення районної лікарні. 3 червня Кирило помер.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація