логін / реєстраціяMenu

Громадянин поскаржився на побиття в управлінні поліції

07.02.2019

На офіційному веб-сайті Уповноваженого ВР з прав людини повідомлено, що під час візиту до Голосіївського управління поліції ГУ Нацполіції України в місті Києві моніторингова група виявила численні порушення вимог законодавства щодо належного обліку осіб, які перебувають в управлінні поліції, забезпечення їх права на захист тощо.

Зокрема, була відсутня документація щодо затримання громадянина України, який був доставлений до управління у січні 2019 році й на час візиту вже переведений до Державної установи «Київський слідчий ізолятор».

Для з’ясування обставин затримання й надання йому правової допомоги співробітник Департаменту реалізації національного превентивного механізму здійснив виїзд до зазначеного СІЗО, під час якого виявив численні синці на тілі громадянина. Той повідомив, що його побили працівники Голосіївського управління поліції для отримання зізнання у вчинені злочину.

За результатами опрацювання отриманої інформації направлені акти реагування до Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Києві та Головного управління Національної поліції в місті Києві.

06.12.2019

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація