логін / реєстраціяMenu

До 70-річчя ухвалення Загальної декларації та Конвенції про геноцид: стан з правами людини в Україні в 2018 році (ПРЕС-АНОНС)

30.11.2018

Члени Коаліції громадських правозахисних організацій «Проти катувань» проведуть 6 грудня різноманітні публічні заходи до 70-річчя ухвалення Загальної декларації прав людини та Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього.

• У Києві в ІА «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція (початок об 11:00). Учасники: Євген Захаров, директор Харківської правозахисної групи; Олександр Павліченко, виконавчий директор Української Гельсінкської спілки з прав людини. Контакти: Євген Захаров .

• У Харкові в Правовому центрі «PRAVOKATOR» (пр. Науки, 77) відбудеться панельна дискусія для правозахисників та адвокатів «Кращі практики захисту від катувань та жорстокого поводження». Спікери – експерти ХПГ: адвокати Геннадій Токарев і Володимир Глущенко, правові експерти Ганна Овдієнко та Ігор Сосонський.

• У Тернопільській області, Херсоні та інших містах також відбуватимуться різноманітні правозахисні заходи.

Правозахисники розкажуть про еволюцію ставлення до Загальної декларації прав людини та Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього, а також розглянуть стан з правами людини в Україні у 2018 році.

За підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація