логін / реєстраціяMenu

Самогубство засудженого в Чернігівському СІЗО

16.07.2018

14 липня близько 5:30 години ранку в камері Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор» виявлено засудженого з тілесними ушкодженнями у вигляді порізів в області шиї. Медичні працівники, які прибули за викликом в установу, констатували смерть в’язня. Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області.

За фактами доведення до самогубства (ч. 1 ст. 120 КК України) та катування (ч. 1 ст. 127 КК України) зареєстровані кримінальні провадження. Досудове розслідування здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури області.

З’ясовано, що засудженому за вбивство до 14 років позбавлення волі напередодні дружина повідомила про те, що розпочинає процедуру розлучення, через це він перебував у пригніченому стані.

Оцінку діям персоналу Чернігівського СІЗО за надзвичайною подією буде надано в ході розслідування кримінальних проваджень.

На даний час у провадженнях призначено експертизи, допитуються свідки, здійснюються інші невідкладні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення всіх фактичних обставин події.

15.07.2018

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація