логін / реєстраціяMenu

Справи Майдану: судитимуть правоохоронців

22.05.2018

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України 18 травня 2018 року до суду спрямовано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, у тому числі колишнього співробітника Державної прикордонної служби України за ч. 2 ст. 332 КК України за фактом організації та здійснення в серпні 2017 року за попередньою змовою групою осіб незаконного переправлення через державний кордон України до Республіки Білорусь оголошеного в розшук міліціянта столичного спецпідрозділу «Беркут», який тривалий час розшукується за вчинення тяжких злочинів, пов’язаних з незаконним затриманням і заподіянням тілесних ушкоджень активістам ГО «Автомайдан» та іншим громадянам у січні 2014 року в місті Києві. Про це повідомляє Генпрокуратура України на своєму сайті.

У подальшому розшукуваний переїхав до Російської Федерації.

У ході слідства накладено арешт та вилучено транспортний засіб, на якому розшукуваного переправлено через державний кордон.

Обвинуваченим загрожує позбавленням волі строком від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років.

18.05.2018

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація