логін / реєстраціяMenu

Поблизу Києва поліція викрила незаконний медичний реабілітаційний центр

26.01.2018 | www.npu.gov.ua

Про будинок у місті Бровари, де силоміць утримували людей під приводом надання їм лікарської допомоги, стало відомо працівникам поліції від молодого чоловіка, якому вдалося звідти втекти.

До Броварський відділ поліції звернувся 28-річний житель міста Дніпра із заявою про те, що місяць тому невідомі люди, застосувавши до нього фізичну силу, силоміць вивезли його в невідомому напрямку. За словами чоловіка там його утримували всупереч його волі під приводом отримання медичної допомоги від алкогольної залежності.

Встановлено, що «лікарську» практику організував місцевий житель в орендованому будинку, де за визначену платню надавав свої «медичні» послуги.

На час перевірки поліціянтами в «центрі» перебувало десятеро пацієнтів, які проходили «лікування» від наркотичної та алкогольної залежності.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини та встановлює винних, оскільки жодних документів, які б могли підтвердити законну діяльність цього «лікувального закладу», організатор не надав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Київської області

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація