логін / реєстраціяMenu

Громадяни повідомили про незаконне утримування в реабілітаційному центрі

14.08.2017 | pol.gp.gov.ua

У п’ятницю, 11 серпня 2017 року, працівники органів прокуратури Полтавщини у так званому реабілітаційному центрі «Волна», розташованому у Полтаві, виявили 36 осіб, які лікувалися від наркозалежності. Під час опитування 21 громадянин повідомив, що їх тримали на території незаконно, обмежуючи особисту свободу. Один із чоловіків зазначив, що він є громадянином США.

«Інформація про іноземця під час перевірки підтверджена. Із цього приводу поінформоване Посольство США в Україні. Наразі очікується приїзд представника посольства у Полтаву», – зазначив прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Волков.

Відомості про даний факт внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі). Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочате відділенням поліції № 2 Полтавського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація