логін / реєстраціяMenu

У Дніпрі в райвідділі поліції помер затриманий (Оновлено)

У Дніпрі в райвідділі поліції ввечері 6 березня помер затриманий, підтвердили «Радіо Свобода» у вівторок в прес-службі обласної поліції.

За даними поліції, це сталось у Чечелівському районному відділенні поліції Дніпра.

Як поінформували правоохоронці, помер чоловік 1981 року народження, якого ввечері 6 березня затримали за підозрою у скоєнні крадіжки. Підозрюваного доставили в райвідділ і не встигли допитати, зазначають в поліції.

Як повідомили у відомстві, чоловіка затримали, оскільки були підозри, що він вкрав мобільний телефон.

У поліції зазначають, що причини смерті невідомі, призначена судово-медична експертиза.

 


 

07.03.2017 – Радіо Свобода – За фактом смерті затриманого в райвідділку поліції Дніпра відкрите кримінальне провадження, повідомила «Радіо Свобода» речник обласного управління поліції Ганна Старчевська.

За її даними, провадження відкрите за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з додатковою правовою кваліфікацією «природна смерть».

Як поінформували в поліції, за фактом смерті затриманого призначена службова перевірка, яку здійснює патрульна поліція Дніпра спільно з обласним управлінням поліції. Має бути встановлено, чи не перевищили поліціянти свої службові обов’язки при затриманні чоловіка, зазначили в поліції.

За даними обласної поліції, при затриманні чоловік чинив активний опір, але поліціянти не застосовували до нього ніяких спецзасобів, окрім кайданок.

Потім його доправили до райвідділу, де йому стало зле. «Швидка», яку викликали поліціянти, не встигла приїхати, чоловік помер.

За даними поліції, підозрюваного не встигли допитати. Триває судово-медична експертиза.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація