логін / реєстраціяMenu

Затримано злочинну групу, до складу якої входили правоохоронці

01.03.2017 | www.kyiv.gp.gov.ua

Слідчими столичної прокуратури спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки та Управлінням внутрішньої безпеки в місті Києві Національної поліції України затримано групу осіб, у склад якої входили 3 діючих поліцейських та 4 цивільних осіб. Вказана злочинна група діяла на території міста Києва та області, займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення, шахрайськими оборудками з нерухомістю.

Наразі двом правоохоронцям повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій). Їх спільникам – 34-річній уродженці м. Сєверодвінськ РФ та 34-річному вінничанину – за ч. 5 ст. 27 (пособництво), ч. 2 ст. 126 (катування) КК України. Ще одному правоохоронцю та двом його спільникам, причетним до незаконного заволодіння двома квартирами, інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Під час трусів, які проходять за місцем роботи та проживання фігурантів, виявлено та вилучено підроблені документи, у тому числі: паспорти громадян України, службові посвідчення, нотаріальні бланки, документи на квартири, а також підроблені печатки та штампи, пристрої для стеження, травматичний пістолет та інше.

Слідчі дії тривають. Вживаються заходи для обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури міста Києва

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація