логін / реєстраціяMenu

Два кримінальні провадження щодо правоохоронців на Тернопільщині

30.06.2020 | ПК

Оголошено підозру в перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 365 КК України) слідчому одного з відділів Нацполіції в Тернопільській області, – повідомляє пресслужба прокуратури області.

Встановлено, що поліціянт здійснював досудове розслідування кримінального провадження за фактом викрадення майна з приміщення приватного товариства. При встановленні обставин вчинення злочину слідчий завдав кількох ударів потерпілому по обличчю та в область грудної клітки з метою отримання показів із визнанням вини.


Також пресслужба прокуратури Тернопільської області повідомляє, що до суду скеровано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 365 КК України щодо трьох працівників поліції.

За версією слідства, наприкінці вересня 2019 року поліціянти прибули на виклик до одного з ресторанів міста Тернополя для перевірки повідомлення про побиття громадянина.

На місці події правоохоронці без будь-яких на те підстав застосували до заявника кайданки, після чого завдали йому численних ударів руками і ногами по тілу, спричинивши потерпілому фізичний біль та тілесні ушкодження.

На даний час усі обвинувачені відсторонені від своїх посад. Розслідування завершено.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація