логін / реєстраціяMenu

Смерть людини в автомобілі патрульних

15.04.2020 | ПК

ДБР розслідує обставини смерті чоловіка у автомобілі патрульної поліції у Дніпрі, – повідомлено на сайті відомства. Досудове розслідування розпочато за ознаками перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 КК України).

За попередньою інформацією, 14 квітня 2020 року близько 17:00 у місті Дніпрі місцевий мешканець викликав поліцію, адже його брат почав бити батька. Після прибуття правоохоронців за викликом імовірний правопорушник почав тікати від поліціянтів та був затриманий у дворі сусіднього будинку. Після цього правоохоронці посадили затриманого на заднє сидіння службового автомобіля та одягли кайданки (затриманий поводив себе агресивно). Через 10 хвилин чоловік перестав подавати ознаки життя. Попри надання першої медичної допомоги поліціянтами та медиками, які приїхали на виклик, врятувати життя затриманого не вдалося.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація