логін / реєстраціяMenu

У Мукачевому патрульні побили подружжя

06.02.2020 | Проти катувань

У місті Мукачевому оголошено підозру тимчасовому виконувачу обов’язків заступника командира взводу та двом патрульним Управління патрульної поліції в Закарпатській області у перевищенні влади, яке супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 КК України), – повідомляє ДБР.

За попередньою інформацією, 7 січня 2020 року т. в. о. заступника командира взводу з колегою по службі здійснювали патрулювання в Мукачевому та зупинили автомобіль «Citroen‎», у якому було троє пасажирів. Заступник командира без попередження неправомірно застосував сльозогінну речовину «Терен 4» до одного з пасажирів автомобіля, після чого повалив потерпілого на землю та став ногами завдавати йому ударів.

Через 5 хвилин на місце події прибули ще двоє патрульних та приєдналися до побиття. Один з правоохоронців завдав удар ногою в живіт дружині пасажира, яка вийшла з автомобіля. Внаслідок побиття потерпілі отримали тілесні ушкодження.

Т. в. о. заступника командира взводу патрульної поліції та двох його підлеглих відсторонено від служби, вирішується питання щодо обрання для них запобіжних заходів.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація