логін / реєстраціяMenu

Діючому та колишньому правоохоронцям оголошено підозру в розбої

27.01.2020 | Проти катувань

Слідчі ДБР затримали діючого і колишнього поліціянтів за фактом вчинення розбійного нападу з проникненням у житло, – повідомляє сайт відомства.

Досудове розслідування встановило, що 23 січня біжучого року поліціянт батальйону поліції особливого призначення ГУ Нацполіції в Одеській області та колишній поліціянт Ізолятору тимчасового тримання разом із двома невстановленими особами вчинили розбійний напад на будинок мешканця одного з сіл на Одещині з метою заволодіння грошовими коштами. Попередньо встановлено, що інформатором злочинної групи виступив діючий правоохоронець.

У ніч з 23 на 24 січня правоохоронця та його колишнього колегу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі планується повідомити затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, а також звернутися до суду з клопотанням про обрання запобіжних заходів.

У разі доведення вини затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація