логін / реєстраціяMenu

Правоохоронця судитимуть за хуліганство

27.01.2020 | Проти катувань

Щодо поліціянта батальйону патрульної служби особливого призначення «Полтава» ГУ Нацполіції в Полтавській області після завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства та завдання тяжких тілесних ушкоджень до суду скеровано обвинувальний акт, – повідомляє сайт ДБР.

Слідством встановлено, що 29 вересня 2019 року сержант поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, разом зі своїм сином під час конфлікту побив трьох людей. Колишній працівник поліції, застосовуючи биту, завдав постраждалим тяжких тілесних ушкоджень. Правоохоронця не зупинив попереджувальний постріл у повітря, який зробив мешканець сусіднього будинку, побачивши бійку.

У результаті завданих зловмисниками травм 17-річному студенту Української академії лідерства довелося видалити селезінку. Ще в одного з потерпілих був перелом ноги, у третього – легкі тілесні ушкодження.

Матеріали щодо сина поліціянта виділено в окреме кримінальне провадження. Вирішується питання про звернення до суду для застосування до нього примусових заходів медичного характеру.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація