логін / реєстраціяMenu

Справи Майдану: «Слідство не завершене»

04.02.2019

Начальник управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк і адвокат родин Героїв Небесної сотні Євгенія Закревська заперечили заяву генрокурора Юрія Луценка про завершення досудового слідства щодо винних у розстрілах на Майдані, – передає видання «Тиждень.ua».

Горбатюк заявив, що слідство не завершене та додав, що рішення про завершення слідства ухвалює прокурор у провадженні, а не генеральний прокурор.

Сергій Горбатюк (фото: Станіслав Козлюк, «Тиждень.ua»)

У свою чергу Закревська прокоментувала слова генпрокурора на своїй сторінці у Facebook.

«Юрій Віталійович бреше. Розслідування розстрілів на Майдані не завершено. Слідчі експерименти всі не проведені. Експертизи не завершені. Допити всі не проведені. Відео і фото всі не зібрані і не опрацьовані», – написала вона.

Євгенія Закревська (фото: ЦЕНЗОР.НЕТ)

Нагадаємо, генпрокурор заявив у інтерв’ю виданню «Гордон»: «Ми вже закінчили всі необхідні дії для того, щоб оголосити підозри тим, хто дав злочинні накази розстрілювати мирних людей. (…) Ми до секунди зібрали всі документи, хоча 90 % документів було знищено. Утікаючи, злочинці знищили документи, сервери, розпиляли автомати, знищили гільзотеки… Тим не менше, по крихтам ми змогли все зібрати. У нас є відео кожної секунди в кожній точці Майдану, яке зробила одна дуже розумна, смілива дівчина».

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація