логін / реєстраціяMenu

На Луганщині судитимуть правоохоронця за викрадення людини

31.07.2018

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 146 КК України (викрадення людини) стосовно співробітника оперативного підрозділу поліції. Про це повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

Розслідуванням встановлено, що у 2014 році правоохоронець, перебуваючи в одному з кафе міста Сєверодонецька, розпивав алкогольні напої з групою осіб. На ґрунті неприязні, що виникла раптово, між поліціянтом і місцевим мешканцем стався словесний конфлікт, після чого правоохоронець, за попередньою змовою, разом з групою осіб, застосовуючи фізичне насильство, з метою завдання тілесних ушкоджень в іншому місці, викрав потерпілого, помістивши його до багажного відділення автомобіля, після чого група зникла з місця події.

Під час досудового розслідування слідчими прокуратури області спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затримано вказаного працівника поліції на території іншого регіону. Поліціянтові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із застосуванням засобу електронного контролю.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні стосовно поліцейського направлено до суду.

Санкція ч. 2 ст. 146 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація