логін / реєстраціяMenu

Колишньому працівнику ПМОП «Беркут» повідомлено про підозру

25.05.2018

Слідчими Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України за результатами проведеного досудового розслідування у кримінальному провадження повідомлено про підозру колишньому працівнику ПМОП «Беркут» ГУ МВС України у Львівській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (у редакції від 15.12.2013 року), а саме вчинення працівником правоохоронного органу умисних дій, які явно виходять за межі наданих йому повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян та супроводжувалися насильством, незаконним застосуванням спеціальних засобів, вчиненим групою осіб та спричинення пошкодження автомобіля, що належить учаснику ГО «ВО Автомайдан», чим завдано майнові збитки на суму більше 80 тис. грн. Про це повідомлено на сайті ГПУ.

Злочин скоєно 19.01.2014 на вул. Богатирській м. Києва під час пікетування учасниками ГО «ВО Автомайдан» колони автомобілів підрозділів ПМОП «Беркут», які прямували до резиденції «Межигір’я» для посилення охорони.

Підозрюваному вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, яке спрямовано до суду для розгляду.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація