логін / реєстраціяMenu

Затримано трьох співробітників Васильківського відділу поліції

26.04.2018

Прокуратура Київської області спільно зі співробітниками Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затримала двох оперуповноважених та поліціянта Васильківського відділу поліції ГУ НП в Київській області. Правоохоронців підозрюють у порушенні ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що поліціянти збували громадянам психотропну речовину «амфетамін», а потім вимагали в цих же осіб неправомірну вигоду за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Так, правоохоронці, переслідуючи свої незаконні цілі, у вівторок, 24 квітня, використовуючи своє службове становище, із застосуванням фізичної сили, почали вимагати в особи, якій збули психотропну речовину, неправомірну вигоду розміром 20,5 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності. Зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Розглядається питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою затриманим особам.

Поліціянтам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація