логін / реєстраціяMenu

У Запоріжжі судитимуть банду, до складу якої входили поліціянти

03.01.2018 | zap.gp.gov.ua

Прокуратурою Запорізької області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням шести осіб, серед яких на час вчинення злочинів чотири працівники поліції, у вчиненні злочинів, передбачених ст. 257, ч. 4 ст. 187 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період з лютого 2017 року по 8 червня 2017 року працівники поліції особливого призначення ГУНП в Запорізькій області спільно з оперуповноваженим Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області та цивільними особами, діючі у складі озброєної організованої групи – банди, вчиняли розбійні напади на мешканців м. Запоріжжя з метою заволодіння їх майном, поєднані з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу, у тому числі з проникненням у житло.

Довідково: Санкція статті 257 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність від 5 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Санкція частини 4 статті 187 Кримінального кодексу України передбачає відповідальність від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

02.01.2018

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація