логін / реєстраціяMenu

Інтерпол зняв з міжнародного розшуку екс-голову МВС Захарченка та його заступника Ратушняка

21.11.2017 | tyzhden.ua

Міжнародна поліцейська організація «Інтерпол» зняла з міжнародного розшуку екс-очільника Міністерства внутрішніх справ Віталія Захарченка та його колишнього заступника Віктора Ратушняка. Про це повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, пише видання «Фокус».

«Більше того, буквально місяць тому були зняті з міжнародного розшуку за обвинуваченням у розтраті коштів колишній міністр внутрішніх справ Захарченко і його заступник Ратушняк», – повідомив Горбатюк.

За його словами, Інтерпол відмовився оголосити в розшук будь-якого фігуранта справи про події на Майдані під час Революції гідності, посилаючись на те, що ці злочини здійснювалися в умовах зміни влади, отже, можуть бути ознаки політичних переслідувань.

Як повідомлялось, у липні Печерський районний суд Києва дозволив спеціальне досудове розслідування щодо колишнього очільника Міністерства внутрішніх справ України Віталія Захарченка, підозрюваного в перевищенні службових повноважень.

20 вересня ЗМІ повідомили, що суд наклав арешт на все рухоме та нерухоме майно екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, а також на його кошти в українських банках. Відповідне рішення ухвалене в рамках розслідування причетності Захарченка до злочинів на Майдані під час Революції гідності.

20.11.2017, 15:38

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація