логін / реєстраціяMenu

Поліцію звинуватили у важких побоях відвідувача фестивалю у Верховині

18.07.2017 | zaxid.net

Поліцейських міста Верховина Івано-Франківської області звинувачують у побитті хлопця під час фестивалю «Полонинське літо – 2017». У місцевому відділку поліції цю інформацію заперечують. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст «Дорожнього контролю» Віталій Мацьоцький.

Журналіст написав, що у понеділок, 17 липня, отримав кілька повідомлень про те, що у Верховині сталась сутичка між поліцією та хлопцем, в результаті якої останній з відбитою селезінкою та іншими травмами перебуває в реанімації.

«Я одразу виїхав в Верховину, був як в лікарні, так і у відділку поліції. Спілкувався з родичем хлопця, медпрацівниками та керівництвом місцевої поліції. Перші все підтвердили, та повідомили про погрози та залякування зі сторони поліції», – написав Віталій Мацьоцький.

За його словами у поліції заперечили інформацію про застосування сили й зачитали пояснення, які були написані нібито зі слів самого потерпілого. Там мовилося про те, що потерпілий, перебуваючи на підпитку, сам упав в центрі Верховини і через це отримав травми голови та живота.

«Як мені вдалось дізнатись, потерпілий отримав важкі тілесні ушкодження, був прооперований і зараз знаходиться в реанімації», – повідомив Мацьоцький і додав, що для нього залишається загадкою, як можна давати пояснення поліції з розірваною селезінкою.

Віталій Мацьоцький також вважає, що начальник поліції Богдан Сокіл та його заступник, всіма методами покривають своїх підлеглих, що, на його думку, є звиклою практикою Верховинської поліції. У коментарі ZAXID.NET, журналіст повідомив, що за словами очевидців у хлопця на фестивалі виник з поліцією якийсь конфлікт. Його забрали до відділку, де, ймовірно, потім побили поліціянти. Коли поліціянти побачили, що «перестаралися», то придумали історію з падінням і травмами.

17.07.2017

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація