логін / реєстраціяMenu

Прокуратура Одещини заявила про встановлення особи ще 2 фігурантів «справи 2 травня»

Спільна робоча група прокуратури й поліції після дослідження відеозаписів із камер спостереження встановила особу та склала підозру ще 2 учасникам заворушень на Грецькій площі в Одесі 2 травня 2014 року. Про це повідомила прокуратура Одеської області на своїй сторінці у Facebook.

«Ними виявилися 37-річний мешканець Одеси та 58-річний мешканець Чорноморська Одеської області, які, за даними слідства, підозрюються в участі у масових заворушеннях на Грецькій площі»,– йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, станом на 23 травня погоджено повідомлення про підозру вказаним особам, а після їх офіційного вручення прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про їхнє затримання, обрання запобіжного заходу та оголошення у розшук.

Станом на 28 квітня цього року в організації сутичок українських і проросійських активістів зі стріляниною, що сталися на Грецькій площі Одеси 2 травня 2014 року і призвели до загибелі шістьох людей, обвинувачуються понад 20 «антимайданівців». П’ять фігурантів справи перебувають під вартою. Це Сергій Долженков, Сергій Корчинський, Владислав Романюк та громадяни Росії Євген Мефьодов і Максим Сакаулов. Їхню справу розглядає Малиновський районний суд Одеси.

Загалом 2 травня 2014 року під час масових сутичок у центрі Одеси загинуло 48 людей, також близько 200 осіб поранено.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація