логін / реєстраціяMenu

УМВС Харківської області оскаржило вирок у справі про побиття активіста «беркутівцем»

06.05.2017 | tyzhden.ua

Правоохоронці вирішили оскаржити вирок у справі про побиття активіста харківським «берутівцем» Андрієм Єфіміним. Про це повідомила адвокат Євгенія Закревська.

«Через десять місяців після винесення вироку, УМВС Харківської області (ліквідаційна комісія, глава Биковченко Н. І.) вирішила подати апеляцію на поки єдиний вирок беркутівцю, що набув чинності, у справах Майдану.

За її словами, йдеться про вирок харківському «беркутівцю» за побиття активіста Сергія Дідича в Кріпосному провулку 18 лютого 2014 року.

Закревська також вказала, що відповідач пропустив строк подання апеляції майже на дев’ять місяців.

Як повідомлялося, 28 квітня з Лук’янівського СІЗО Києва відпустили Ростислава Заворотного – одного з обвинувачених і єдиного затриманого у справі про передачу зброї «тітушкам» під час подій Революції Гідності.

Крім того, 6 квітня Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти екс-«беркутівця» Віталія Гончаренка, підозрюваного у вбивстві трьох людей 18 лютого 2014 року під час Євромайдану. 14 квітня четверо екс-«беркутівців» Віталій Гончаренко, Артем Войлоков, Олександр Костюк та Владислав Мастега виклали в YouTube  відео, в якому дали зрозуміти, що покинули територію України через те, що, за їхніми словами, тут небезпечно перебувати.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація