логін / реєстраціяMenu

На Луганщині судитимуть правоохоронця

10.03.2017 | lug.gp.gov.ua

Слідчим відділом прокуратури Луганської області до суду направлено обвинувальний акт стосовно оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Біловодського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області за фактом спричинення легких тілесних ушкоджень місцевому мешканцю (ч. 1 ст. 125 КК України).

Встановлено, що у лютому 2017 року оперуповноважений сектору кримінальної поліції Біловодського ВП ГУНП у Луганській області, перебуваючи в одному з службових приміщень відділу поліції умисно завдав місцевому мешканцю легких тілесних ушкоджень.

Слідчими прокуратури області проведено комплекс слідчих (розшукових) дій, за результатами яких зібрана сукупність доказів, які беззаперечно доводять вину правоохоронця.

Процесуальне керівництво під час досудового розслідування та в ході судового розгляду здійснюється відділом прокуратури області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 125 КК України передбачає покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двох годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Прес-служба прокуратури Луганської області

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація