логін / реєстраціяMenu

Суд у справі О. Попова заслухав покази потерпілого і оголосив перерву до 7 лютого

26.01.2017 | Олена Вечеровська | www.unn.com.ua

Шевченківський районний суд Києва заслухав потерпілого у справі екс-голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова і оголосив перерву у засіданні до 10:30 7 лютого. Про це у коментарі УНН повідомила прес-секретар О. Попова Алла Козакова.

Євромайдан, 30.11.2013

«Заслухали одного потерпілого через відеоконференцію. Ніхто з адвокатів потерпілих не прийшов на засідання суду. Наступне засідання 7.02 на 10:30»,– повідомила А. Козакова.

Генеральна прокуратура України інкримінує екс-голові КМДА Олександру Попову пособництво правоохоронцям під час розгону Євромайдану у 2013 році.

Зокрема, його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ст. 340 (незаконне перешкоджання проведенню зборів, мітингів, яке було вчинено службовою особою, за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням фізичного насильства) та ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 365 КК України (пособництво у перевищенні влади працівниками правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством, застосуванням спеціальних засобів, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, які спричинили тяжкі наслідки).

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація