логін / реєстраціяMenu

Обвинуваченого у справі 2 травня в Одесі оштрафували на 1 600 грн

26.01.2017 | Марія Павлюк | www.unn.com.ua

Одного із учасників судового процесу по справі 2 травня в Одесі оштрафували, передає кореспондент УНН.

У зв’язку із відсутністю всіх сторін у справі, засідання перенесли на 2 лютого. Обвинувачений Владислав Ільницький не з’явився на судове засідання, за що був оштрафований на 1 600 грн.

У свою чергу на розгляд справи не прийшли і декілька захисників сторони обвинувачення, а один із адвокатів відмовився представляти інтереси заарештованого Євгена Мефьодова. Суддійська колегія ухвалила рішення перенести засідання на 2 лютого.

Нагадаємо, що 2 травня вдень на площі Грецькій в Одесі проросійські сепаратисти напали на учасників мирної ходи «За єдність України». Всього в результаті масових заворушень за медичною допомогою звернулися майже 200 осіб, з яких 124 громадян госпіталізовано, з них 25 – у тяжкому стані. Крім того, тілесні ушкодження отримали 14 працівників міліції, у тому числі 4 – вогнепальні поранення. У подальшому, проукраїнські активісти перемістилися на площу Куликове поле, де були намети учасників антимайдану та інших проросійських організацій. Внаслідок зіткнень невстановленими особами за допомогою «коктейлів Молотова» спалено намети, а також підпалено перший-третій поверхи адміністративної будівлі «Будинку профспілок». У результаті пожежі загинуло 40 громадян.

Рекомендувати цей матеріал     
X



 

забув пароль

реєстрація